top of page
IMG_6274_edited.jpg

OVER ONS

Amy: Chef-kok, baas boodschappenlijst,

(Urban, Afro en Guilty pleasure) playlist curator 

Deze jongedame heeft al een ruim aantal jaren keukenarbeid in de vingers zitten. Ondanks een lichtelijke passie voor de Italiaanse keuken blijft ze zichzelf wekelijks uitdagen met andere wereld streken. Azië? Geen probleem. Ook Latijns Amerika en Mediterraans zijn een Vegan eitje.
De “Laufabrauo” uit IJsland is nog tricky, maar dat is work in progress.

Jeremy: gastheer, Fritsje frituur, boekhouder for dummies

Deze (letterlijk) oude rot zit sinds de Gulden tijd in de Horeca.
Hoewel hij graag in de keuken assisteert, ligt zijn hart nog steeds aan de “voorzijde” als gastheer. Altijd in voor een babbel over nutteloze (maar amusante) onderwerpen, maar ook functioneert hij als luisterend oor wanneer je de weg in het bos bent kwijt geraakt.

Sinds het begin van 2020 zijn wij samen gestart met het koken en serveren van volledig plantaardige gerechten. Denk hierbij aan Antipasti en borrelplanken. Maar ook (lunch)gerechten, menu's en complete diners. Natuurlijk met het gebruik van verse en natuurlijke producten!
Het begon met wekelijkse ritjes in een te kleine auto. Vanuit de binnenstad op pad naar De Nieuwe Maesberg bepakt en bezakt met keukengerei, boodschappen en wat zichtbare wallen onder de oogjes.

Gelukkig hadden Esther en Stefan (onze kekke buren en gezinsleden) een grandioos idee… “Kom naast ons wonen verdulleme!”
Dus nu wonen en koken wij vanuit de Veluwse bossen (7 km verwijderd van Arnhem Centrum).
De kids van Jer en Es in de buurt en voldoende ruimte voor onze Husky genaamd Riso (ook wel bekend als de bibs).

Elke zondag serveerden wij een wisselend afhaalmenu vanuit huis.

Tussen eind Juli 2022 t/m 30 November 2023 runden wij ons knusse pop-up restaurant in de Stadskeuken (Beekstraat 40, Arnhem). Met zo goed als constant uitverkochte avonden, hebben wij veel oude en nieuwe bekenden mogen ontvangen. Met vermelding in de Foodies, Linda Magazine en een lekkere recensie in de Gelderlander, sloten wij deze periode met veel trots af.

Op dit moment serveren wij elke Zondag een wisselend afhaal menu, maar de plannen worden intussen al gemaakt voor hele toffe vervolgstappen.

Hopelijk kunnen wij in 2024 verder met onze kleinere gerechten, maar dan op een nieuwe (permanente) plek in (of rond) Arnhem Centrum.

Intussen zijn wij natuurlijk nog steeds bereikbaar voor Cateringen opdrachten.

Gebruik hiervoor ons contactformulier.


Hopelijk tot snel! 😘

Over ons: Tekst
Over ons: Pro Gallery
bottom of page