Plant-based restaurant
Elke woensdag t/m zaterdag (vanaf 17.30 uur) serveren wij een wekelijks wisselend
menu vol plantaardige gerechten om te delen.
Zoals je van ons gewend bent serveren wij diverse kleinere gerechten.
Ideaal om te delen met je tafelgenoot, maar ook heerlijk om alleen op te maken!

HET MENU VAN DEZE WEEK
16 t/m 19 April
Classics
Brood | miso | zwarte knoflook | boter € 6,50
Witlof schuitjes | knoflooksaus | tempé | ingelegde ui € 7,50
Frietjes | soja | sesam mayonaise € 5,00
Salade | mango | komkommer | radijs | sesam dressing € 7,50
​
Japans menu
Uramaki | tonijn | wasabi | avocado | rettich | wasabi mayonaise € 10,50
Uramaki | zalm | komkommer | mango | sesam | zalm kaviaar € 10,50
Edamame | crispy chili oil | sesam | maldon zout € 9,50
Gyoza | gehakt | chili | bosui | sesam soja dip | € 11,50
Bospeen | teriyaki saus | furikake | bosui | limoen € 10,00
Udon noedels | beef | currysaus | paksoi | sesam | bieslook € 11,50
Fried rice | kool | gebakken uitjes | sriracha | tofu | limoen € 11,00
Sticky cauliflower | zoet zure saus | szechuan peper | bieslook € 10,00
Okonomiyaki | kool | nori crumble | gember | Japanse mayonaise €10,50
Desserts
Huisgemaakt caramel macadamia ijs | caramel crumble € 7,50
Huisgemaakt espresso martini ijs | witte chocola | kahlua € 7,50
Chocolade taart | caramel | framboos | nutella € 7,50
​
Al onze gerechten zijn plant-based
Onze reserveringen gaan via de Widget van Zenchef (deze had je waarschijnlijk al voorbij zien komen).
​
Het is mogelijk om te reserveren voor maximaal 4 personen.
Wil je voor meer personen reserveren? Neem dan via hier contact op (of via WhatsApp, ons nummer staat onder aan de website).
Wij horen graag minimaal 2 dagen van te voren eventuele allergenen. Het is op de dag zelf namelijk beperkt tot helemaal niet mogelijk.
Wij hebben bijvoorbeeld glutenvrij gerechten (op aanvraag), maar "sporen van" kunnen wij niet volledig voorkomen.
Als wij twijfels hebben of het haalbaar is, dan nemen wij even contact met je op. Dus laat vooral je gegevens achter!
​​​​​